Urnegravsted

Gravstedet erhverves for 10 år, som er fredningstiden på en urne, uanset gravstedstype.

  • Traditionelt urnegravsted, som kan anlægges ud fra egne ønsker, men der kan være krav til mindestenens størrelse . Man skal selv vedligeholde gravstedet eller betale kirkegården for denne ydelse.
  • Urnegrav i græs med plantemulighed, hvor der kan være plads til sommerblomster, men spørg om krav til mindestenes størrelse. Der betales et engangsbeløb for græsslåning.
  • Urnegrav i græs med mindeplade, hvor der er krav til mindepladens materiale og størrelse. Der betales et engangsbeløb for græsslåning

Urnemur findes her i Nordjylland på Almenkirkegården i Aalborg. Urnen sættes bag en marmorplade i muren = kirkediget ud mod Hasserisgade.


Der er krav til inskription på pladen og plantekumme til årstidens blomster kan købes. Urnen skal være af et materiale, som ikke nedbrydes af fugtighed.

Anonymes eller ukendtes fællesgrav

Der erhverves ingen gravstedsret, og som regel kan du ikke få at vide, hvor urnen er nedsat. Der betales et engangsbeløb til vedligeholdelse for de 10 år.

Min erfaring er, at flere kirkegårde har en anden bestemmelse end ovenfor, og det er muligt at få at vide, hvor urnen er sat ned. Du kan også få tilbud om at deltage ved urnenedsættelse.


Der skulle være lovhjemmel for dette i Serviceloven under Offentlighed i Forvaltningen.

Så spørg på den pågældende kirkegård, hvilke bestemmelser de arbejder ud fra.​

Hvad koster en begravelse? 

​Individuelle valg og afstande har betydning for den endelige pris. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker står for begravelsen af jeres kære, så er du altid velkomne til at kontakte mig. 

​Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål, fx om mine priser, og arrangerer et møde, hvor jeg kan tale mere om, hvordan begravelsen skal være, og hvad det vil komme til at koste.​

Jeg kan kontaktes på tlf. 98 57 12 11 eller 98 33 12 90. Desuden kan jeg kontaktes via min hjemmeside eller på e-mail info@dinbedemand.dk. ​

Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige opgaver, Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker kan hjælpe dig med.

​Kontakt mig via formularen

​Fandt du ikke information om det du søgte på hjemmesiden, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tine Snedker

​Kontakt mig

Døgnvagt:​

Storegade 38 – 9560 Hadsund 

Telefon: 98 57 12 11

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup 

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

CVR:​ 4093206​2

Lidt info

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup.


Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg