Min sidste vilje

Har du overvejet, hvordan du ønsker, din begravelse skal foregå? Min sidste vilje er en pjece, som hjælper dig med at tage stilling. Hos Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker finder du en nærværende bedemand, som har erfaring med at bistå i udarbejdelsen af den sidste vilje, men også med at få de pårørende til at føle sig set og hørt, når den afdødes sidste vilje gennemgås.

Mange mennesker forbereder deres egen begravelse eller bisættelse ved at fortælle eller nedskrive deres sidste ønsker (også kaldet deres sidste vilje) til pårørende eller venner. Dette er typisk en stor hjælp hos pårørende, og derfor er det altid en god idé at gøre sig overvejelser, både for din egen skyld og din families.

Jeg hjælper gerne med udfyldelse af
​Min sidste vilje

​I forbindelse med udfyldelse af Min sidste vilje er det vigtigt at inddrage ens nærmeste i processen og få drøftet, hvordan de har det med de udtrykte ønsker. De efterladte kan også have deres ønsker omkring afskeden, begravelse samt gravsted – og de skal leve videre med minderne.

Hos Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedkerkan du altid få gode råd og tryg vejledning omkring alt i forbindelse med en begravelse. 

Jeg ved, hvor vigtigt det er, at både pårørende og afdøde føler eller har følt sig respekteret, og mange anser det som en stor hjælp at få en professionel bedemand til at sørge for støtte i planlægningen op til en begravelse.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål

Går du med nogle tanker om din egen begravelse eller bisættelse, som du gerne vil have drøftet og få på plads, er du velkommen til at kontakte mig. Så tager jeg en uforpligtende samtale vedrørende din sidste vilje i behagelige omgivelser i vores forretning eller hjemme hos dig selv. Jeg hjælper altid gerne med at udfylde Min sidste vilje korrekt, så du er sikker på, at dine ønsker er tydelige.

Du kan bestille pjecen på telefon: 98 57 12 11 eller 98 33 12 90.  Jeg hjælper med ”Min sidste vilje” i området heromkring, herunder i Hadsund, Arden og Kongerslev.

Jeg hjælper gerne med at udfylde "Min sidste Vilje". Du hente PDF filen her.

​Du skal bruge Adobe Reader eller lignende program for at læse PDF filen "Min sidste vilje".

Hvad koster en begravelse? 

​Individuelle valg og afstande har betydning for den endelige pris. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker står for begravelsen af jeres kære, så er du altid velkomne til at kontakte mig. 

​Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål, fx om mine priser, og arrangerer et møde, hvor jeg kan tale mere om, hvordan begravelsen skal være, og hvad det vil komme til at koste.​

Jeg kan kontaktes på tlf. 98 57 12 11 eller 98 33 12 90. Desuden kan jeg kontaktes via min hjemmeside eller på e-mail info@dinbedemand.dk. ​

Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige opgaver, Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker kan hjælpe dig med.

​Kontakt mig via formularen

​Fandt du ikke information om det du søgte på hjemmesiden, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tine Snedker

​Kontakt mig

Døgnvagt:​

Storegade 38 – 9560 Hadsund 

Telefon: 98 57 12 11

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup 

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

CVR:​ 4093206​2

Lidt info

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup.


Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg