Urne i hav

​Afdødes aske kan spredes over åbent hav og visse fjorde, da havet er godkendt til gravplads.

Fra 1. august 2008 har Folketinget vedtaget, at afdøde skal have formuleret sit ønske på skrift. Kravet om skriftlighed kan fraviges, hvis der ikke er tvivl om, det var afdødes ønske, at asken spredes over hav/fjord.

Det er begravelsesmyndigheden, der kan træffe afgørelse om, hvorvidt kravet om skriftlighed kan fraviges. Enkelte steder kræves tro- og love erklæring fra pårørende, hvis afdøde ikke selv har nedskrevet ønsket, f.eks. via Min sidste vilje.

Jeg hjælper gerne med ansøgningen og afleverer til begravelsesmyndigheden i bopælssognet, hvis det ønskes inden dødsfaldet.

Er dødsfaldet sket, påtegnes dødsanmeldelsen blot et kryds,og anmelderen skriver under på, det ikke er i modstrid med afdødes ønske.​

Hvad koster en begravelse? 

​Individuelle valg og afstande har betydning for den endelige pris. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker står for begravelsen af jeres kære, så er du altid velkomne til at kontakte mig. 

​Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål, fx om mine priser, og arrangerer et møde, hvor jeg kan tale mere om, hvordan begravelsen skal være, og hvad det vil komme til at koste.​

Jeg kan kontaktes på tlf. 98 57 12 11 eller 98 33 12 90. Desuden kan jeg kontaktes via min hjemmeside eller på e-mail info@dinbedemand.dk. ​

Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige opgaver, Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker kan hjælpe dig med.

​Kontakt mig via formularen

​Fandt du ikke information om det du søgte på hjemmesiden, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tine Snedker

​Kontakt mig

Døgnvagt:​

Storegade 38 – 9560 Hadsund 

Telefon: 98 57 12 11

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup 

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

CVR:​ 4093206​2

Lidt info

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup.


Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg