Kistegravsted

Gravstedet erhverves for minimum 20 år uanset gravstedstype.
For et mindre beløb kan gravstedesretten som regel forlænges, efter fredningsperioden er udløbet.

  • Traditionel kistegravsted hvor anlægning er individuel, og kan foretages af familie eller i samarbejde med kirkegården. Der kan være krav om bestemte planter, der kan anvendes, så spørg på kirkegården. Man har pligt til at vedligeholde gravstedet, kirkegården kan gøre det mod betaling. Der kan også nedsættes urner i et kistegravsted.
  • Kistegravsted i græs med mindeplade eller gravsten er et gravsted i en plæne, der ikke er afgrænset. Der kan være mulighed for et lille bed foran sten til sommerblomster. Er der mindeplade kan en vase nedgraves til blomster.
    Græsset passes af kirkegården, og der betales et engangsbeløb for det antal år, fredningstiden udgør.

Hvad koster en begravelse? 

​Individuelle valg og afstande har betydning for den endelige pris. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker står for begravelsen af jeres kære, så er du altid velkomne til at kontakte mig. 

​Jeg besvarer gerne alle dine spørgsmål, fx om mine priser, og arrangerer et møde, hvor jeg kan tale mere om, hvordan begravelsen skal være, og hvad det vil komme til at koste.​

Jeg kan kontaktes på tlf. 98 57 12 11 eller 98 33 12 90. Desuden kan jeg kontaktes via min hjemmeside eller på e-mail info@dinbedemand.dk. ​

Her på hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige opgaver, Inge Jensens Begravelsesforretning v. Tine Snedker kan hjælpe dig med.

​Kontakt mig via formularen

​Fandt du ikke information om det du søgte på hjemmesiden, eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du udfylde min kontaktformular.

Jeg vil derefter tage kontakt til dig og bruge mine mange års erfaring til at hjælpe dig videre

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tine Snedker

​Kontakt mig

Døgnvagt:​

Storegade 38 – 9560 Hadsund 

Telefon: 98 57 12 11

Skomagerbakken 82, 9260 Gistrup 

Telefon: 98 33 12 90

Mail: info@dinbedemand.dk

CVR:​ 4093206​2

Lidt info

Jeg hjælper med at arrangere begravelser i Nordjylland, omkring Hadsund, Kongerslev og Terndrup.


Af andre byer kan nævnes: Mou, Storvorde, Als, Øster Hurup, Bælum, Solbjerg, Skelund, Klarup, Gistrup, Gunderup, Astrup, Arden og ikke mindst Aalborg